Search
Follow us

GRATIS VERZENDING binnen België vanaf € 99 ex. BTW

Een ware evolutie in de wimperbehandeling!

Of is dit een revolutie?

Ken je het gezegde 'never change a winning team'?

Maar wat als je je team kan verbeteren en een ware (r)evolutie kan teweegbrengen.  Als iets beter kan, groter kan…dan ligt het antwoord toch gewoon voor de hand.  Dan moet dit gewoon gebeuren!

Het vergt tijd, energie en ambitie om een nieuw avontuur aan te gaan en dat is exact wat InLei® gedaan heeft.  

Was dit een spannend avontuur?  Ja absoluut!  Het getuigt van absolute moed dat InLei® een productlijn die reeds voor uitstekende resultaten zorgt alsnog wil veranderen, verbeteren en zelfs doen overtreffen.

Want laten we allemaal eerlijk zijn…soms is vernieuwing ook wel beangstigend.  De verpakking ziet er anders uit en automatisch zegt er een stemmetje in je hoofd: ‘Gaat de werking dan nog wel hetzelfde zijn? Gaan de resultaten nog wel goed zijn? Gaan mijn klanten gelukkig zijn’?

Graag leg ik jullie uit wat de reden is voor deze vernieuwing.

De cosmetische wereld evolueert voortdurend en elke evolutie, trend en innovatie brengt nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee. De overgang naar duurzamere ingrediënten, zoals plantaardige keratine, is een enorme stap voorwaarts.  Dit was nodig om er voor te zorgen dat InLei® het label Vegan kon krijgen.  

Maar bij elke grote verandering aan een formulering zijn uitgebreide testen nodig om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het product en de werkzaamheid niet in het gedrang komen. Alleen tijd, onderzoek en praktische toepassingen (behandelingen op modellen) kunnen bepalen of deze nieuwe ingrediënten de prestaties van de traditionele formuleringen echt kunnen evenaren of overtreffen. Maar met inzet en vastberadenheid is alles mogelijk.

De beslissing om de InLei® Lash Filler-lijn te vernieuwen kwam tussen 2019 en 2020. Terwijl het team van InLei® aan de productie werkten en trends in de gaten hielden, besloten ze de formuleringen te verbeteren om te voldoen aan de groeiende marktvraag naar "groenere" en niet-dierlijke producten a.k.a. Vegan.

Maar daar stopt het niet, we zien in de wimperindustrie een enorme groeiende behoefte om behandelingen te versnellen, schone en scherpere resultaten te behalen en allergische reacties te minimaliseren.

De geboorte van InLei® LashFiller 25.09.

InLei® ging met haar onderzoeksteam, scheikundigen, trainers en professionals rond de tafel zitten en het avontuur werd gestart.   Wat hieruit volgende was een periode van ontwikkeling en veelvuldig testen want enkel het allerbeste is goed genoeg!

De grote vraag is...wat betekent 25.09 nu eigenlijk?  Dat is een simpel antwoord want de InLei® LashFiller behandeling zorgt voor 25% verdikking en 9% verlenging van de wimperharen*.

*Volgens het correct volgen van het stappenplan van de behandeling InLei® Lash Filler 25.9 wordt gegarandeerd een gemiddelde verdikking van 25% en een verlenging van 9% bereikt na een cumulatieve cyclus van 3 behandelingen.

Maar dat is niet alles. Door de behandeling te combineren met het gebruik van het InLei® Adiutrix-serum gedurende drie maanden, bereikten we ook: 

En dat zijn niet zomaar cijfers waar dit merk mee in het rond gooit.  Neen, dit zijn daadwerkelijke studies en onderzoeken die zijn uitgevoerd in een gerenommeerd klinisch onderzoekslaboratorium in Milaan en dit op diverse modellen.  Testen op 40 verschillende modellen van verschillende etniciteit voor een totaal van 120 behandelingen. 

Enkele van de prachtige modellen die hebben deelgenomen aan de wetenschappelijke test in het klinische instituut in Milaan.

Een nieuwe look, verbluffende resultaten…maar WAT EXACT zorgt hier nu allemaal voor?

Eerst en vooral - en heel belangrijk - er werden geen wijzigingen aangebracht aan de eerste twee stappen in de behandeling, InLei® Lash Form 1 en InLei® Lash Fix 2, omdat ze vanaf het begin stabiel en veganistisch waren en altijd aan alle eisen van de industrie voldeden. Het had geen zin om ze te veranderen, omdat ze al perfect waren.  Ze hebben enkel een mooie nieuwe look gekregen.

Wat wel veranderd is, is de Filler 3 met ingrediënten die nu voor 100% van plantaardige oorsprong zijn wat een gigantische revolutie is.  Het stappenplan werd gewijzigd door een reiningingsstap, de Magica Mousse, te introduceren en een vierde product toe te voegen dat de wimpers op moleculair niveau opnieuw opbouwt en het behandelingsproces beëindigt namelijk Molecular.  Ook al zijn dit extra stappen die aan de behandeling werden toegevoegd, de behandelingstijd is in totaliteit korter geworden. 

 ‘Hoe kan dat dan’?; hoor ik jullie al denken.  Wel voordien moest je de verf en lijmresten allemaal verwijderen met de Filler 3 en daar ben je toch wel snel een dikke 10 minuten mee bezig om alle wimperharen echt perfect uit te ontdoen van verf- en wimperresten.  Door de nieuwe formulering van de Filler 3 moet deze gewoon 1 tot 2 minuten intrekken op de wimperharen en dan ga je de verf- en lijmresten verwijderen met de Magica Mousse.  Deze mousse is ontwikkeld om in no-time alle restanten te verwijderen zonder het resultaat van de LashFiller behandeling te doen verminderen.  Hierdoor zal je behandelingstijd aanzienlijk inkorten.

En de Molecular is in principe geen extra stap, want de wimperharen kam je op het einde toch altijd door met een F-brush dus een extra product op diezelfde F-brush doen is geen enkele extra moeite.  Meer nog, het zorgt voor het absolute einde van de behandeling omdat je het moleculair niveau van de wimperharen volledig gaat opbouwen.

En dit allemaal VEGAN?

Yes, we zijn heel trots te kunnen melden dat de nieuwe LashFiller 25.09 volledig VEGAN is.  Er is gekozen voor het VEGANOK label, een organisatie met meer dan 20 jaar ervaring en een internationale reputatie. Hun ethische certificering en educatieve missie heeft tot doel elke dag positieve verandering teweeg te brengen ten behoeve van iedereen: mensen, dieren en onze planeet.

Bovendien zijn veel van de verpakkingsmaterialen die in het InLei® assortiment worden gebruikt - dit kan je zien aan de pictogrammen op de verpakkingen - gekozen met het oog op duurzaamheid. Zo toont dit geweldige merk met trots de internationaal erkende FSC-certificering, die een goed bosbeheersysteem en de traceerbaarheid van afgeleide producten garandeert.

Meer te weten komen over het nieuwe behandelingsplan van de InLei® LashFiller 25.09?  Lees dan zeker onze DEZE BLOG.

Lieve groet,

Ruth

Ruth Deruddere

Ruth is de oprichtster en de drijvende kracht achter MONAI.  Naast het inspireren van andere ondernemers zorgt zij voor de contacten met alle merken én is ze internationaal educator voor deze merken. 

MONAI, Ruth van MONAI 22 april 2024
Deel deze post