Search
Follow us

GRATIS VERZENDING binnen België vanaf € 99 ex. BTW

Leveringsvoorwaarden

Bestellen via onze website, snel en gemakkelijk!

Betalen

Voor onze website hebben wij gekozen voor het meest betrouwbare betalingssysteem: Mollie Payments.  Op deze manier kan je snel en efficiënt je bestelling afronden en heb je tal van betalingsmogelijkheden zoals Bancontact/Mister Cash, KBC Online, Belfius Direct, IDeal, Sofort, PayPal en Creditcard. Gegarandeerd veilig betalen!Verzenden

We doen er steeds alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken.  We versturen je bestelling binnen 1 à 3 werkdagen, afhankelijk van het uur dat je je bestelling plaatst. Let wel, tijdens sluitingsperiodes worden er geen bestellingen verwerkt. Besteld u in een kortingsperiode, tijdens beursacties of andere promotiedagen dan kunnen de levertijden wel oplopen. Voor al onze verzendingen werken we samen met de partners: GLS Logistics en BPost.

Verzendkosten


België

Vanaf 99 euro GRATIS verzending

Verzendkosten zijn 7.95 euro ex. 21% BTW.


Nederland

Vanaf 149 euro GRATIS verzending

Verzendkosten zijn 12.95 euro ex. 21% BTW.


Ander land binnen de EU

U kunt uw verzendtarief opvragen via info@monai.be.


Peak Season!

Peak Season omvat de periode met de meeste commerciële acties gekoppeld aan Black Friday, Cyber Monday, Kerstmis, Nieuwjaar,...  Deze acties leiden wereldwijd tot exponentiële volumes aan pakketten.  Dit heeft een rechtstreeks gevolg op de pakketverwerking bij alle koeriersbedrijven waaronder ook GLS en B-Post.

Het hoogseizoen begint voor ons echter officieel op donderdag 10 november en eindigt op 25 december. Wij verzoeken hiermee rekening te houden en informeren u dat de levertijden kunnen oplopen. 

U ontvangt steeds een automatische mail van zodra wij uw pakket aan de koerierdienst hebben overhandigd, hetzij GLS, hetzij B-Post.  Aan de hand van hun tracknummer kan u de status van uw pakket steeds opvolgen.

Retour documenten

Wens je een artikel te retourneren? Meld deze dan eerst aan zoals aangegeven in onze algemene voorwaarden: