Search
Follow us

GRATIS VERZENDING binnen België vanaf € 99 ex. BTW

Voetje voor voetje richting comfort.

Nieuw van Footlogix®

Niet alleen introduceren we Footlogix® in ons productgamma maar tegelijkertijd ook de nieuwste innovaties namelijk de Footlogix® Hydraterende Handmousse én de Comfeeze by Footlogix® herstelsandalen.  Say what?  Herstelsandalen?  Meer hierover in deze blog.

Eerst en vooral, yiepiekajeeeeee,...vanaf nu kan je ook het volledige Footlogix® productgamma shoppen bij jouw favoriete groothandel MONAI.  Daar zijn we alvast super blij om en afgaand op alle waanzinnig positieve feedback, jullie duidelijk ook.

Footlogix® is een gerenomeeerd merk dat werd opgericht in 2007 en ondertussen uitgroeide tot de eerste en enige Pediceutical® voetverzorgingslijn ter wereld die oplossingen biedt voor alle behoeften van professionele voetverzorgers én hun klanten.

Dit fantastische merk investeert, innoveert en zorgt voor baanbrekende ontwikkelingen in de voetverzorgingssector.  Echter, deze keer hebben ze niet alleen aan de pedicures onder jullie gedacht, maar ook aan de manicures, nagelstylistes, schoonheidsspecialistes én aan al jullie klanten! 

Ik stel aan jullie voor: de Hydrating Hand Mousse.


Eerst en vooral is de stap naar een Hand Mousse voor een dergelijk merk als Footlogix® echt heel klein gezien zij jarenlange ervaring hebben in het onderzoeken en verbeteren van huidhydratatie.  Maar wat maakt dit product nu zo bijzonder?

  • Het is geen conventionele crème, balsem of lotion maar echt een mousse.  Beetje zoals scheerschuim maar dan veel delicater, zachter en met een heerlijk delicate geur.  Het hydrateert de huid effectief erg lang en dit zonder een vervelende vettige laag op je huid achter te laten.
  • Trouwens, de traditionele handcrèmes, lotions en balsems zitten alleen bovenop de huid en bieden een soort "masker" van hydratatie. De Hydrating Hand Mousse voert actieve ingrediënten langs de hoornlaag naar de lagen van de opperhuid en helpt zo de gezondheid van de huid te herstellen.
  • Het is bovendien 's werelds eerste en enige cosmeceutische handmousse met Dermal Infusion Technology®. Het actieve ingrediënt - Chelidonium Majus Extract – is bovendien antimicrobieel, anti-allergisch en ontstekingsremmend. Het wordt al heel lang gebruikt om de symptomen van eczeem, psoriasis en dermatitus te verlichten wat maakt dat deze mousse geschikt is voor echt iedereen!

Een absolute must-have in jouw salon, niet alleen om te gebruiken maar ook om door te verkopen!

Ben jij een professionele klant met een BTW-nummer?  Dan heb jij recht op een professionele korting op het merk Footlogix®.  Neem zeker met ons contact op alvorens u een bestelling plaatst zodat wij het nodige kunnen doen voor de toepassing deze korting. 

En dan wil ik het nog even hebben over de ComFeeze, de ietwat gekke sandalen met een echte functie namelijk: jouw gezondheid want ze worden ook de ‘herstelsandalen’ genoemd.


In eerste instantie werd het type ‘herstelsandalen’ ontworpen voor atleten om het herstelproces na trainingen of wedstrijden te versnellen maar tegenwoordig is er ook een draagvlak bij een veel groter publiek namelijk jullie en jullie klanten. 

De Comfeeze by Footlogix™ sandalen zijn ontwikkeld in samenspraak podologen en voorkomen vermoeidheid en pijn die vaak optreden na een lange dag staan, wandelen of inspanning; ze ondersteunen een betere bloeddoorstroming en circulatie in de benen.

Het ietwat gekke ontwerp voor de vijf tenen is eigenlijk net heel innovatief en bijzonder functioneel! Een uitzonderlijke ondersteuning van de voetboog en een diepe hielcup zijn cruciaal voor het behouden van een goede uitlijning van voet en tenen. Dit resulteert in een betere balans en stabiliteit wat goed is voor je gehele lichaam én je vitaliteit. 

Daarnaast bieden deze sandalen verlichting van veelvoorkomende voetproblemen zoals Fasciitis Plantaris en overlappende tenen. Deze universele gepatenteerde sandalen zijn meer dan alleen pedicuresandalen - ze houden de voet uitgelijnd voor de hele dag comfort.

En niet alleen voor dagelijks maar ook ideaal om te combineren met de pedicure behandeling.  Gedaan met wegwerpslippers of gevouwen Kleenex tussen de tenen, kies voor het absolute comfort van Comfeeze!

Ben jij een professionele klant met een BTW-nummer?  Dan heb jij recht op een professionele korting op het merk Footlogix®.  Neem zeker met ons contact op alvorens u een bestelling plaatst zodat wij het nodige kunnen doen voor de toepassing deze korting. 

Wie graag nog meer informatie wil over het fantastische productgamma van Footlogix®, neem gerust met me contact op.

Liefs, 

Ruth.

Ruth Deruddere

Ruth is de oprichtster en de drijvende kracht achter Monai.  Naast het inspireren van andere ondernemers zorgt zij voor de contacten met alle merken én is ze internationaal educator voor deze merken. 

MONAI, Ruth van MONAI 6 mei 2024
Deel deze post