Search
Follow us

GRATIS VERZENDING binnen België vanaf € 99 ex. BTW

Step by Step Nail Art - Soft Marble

How To Tutorial

Wat een spectaculaire combinatie van kleurengels en glittergels! De nieuwste D'OR Nails collectie 'Radiant' is een samenhang van prachtige roze, oranje en paarse tinten, elk met hun eigen unieke energie en uitstraling.  Daarbij zitten in deze collectie 2 prachtige glitters die het geheel gewoon versterken.  Deze collectie is een must-have voor elke nagelstyliste die haar assortiment wil aanvullen met de meest trendy tinten.

Radiant

Deze collectie prikkelt onmiddellijk de verbeelding en zal je creativiteit stimuleren. Je kan de verschillende tinten super goed combineren om nieuwe looks te creëren.  Het lijkt alsof de mogelijkheden eindeloos zijn!

Bekijk ze hier!

MONAI Educator Linsey haar creativiteit is eindeloos en zij maakte met deze collectie maar liefst 4 originele en inspirerende Nail Art Designs.


De collectie

In deze video geven we je een heel duidelijk beeld van deze collectie door elke tint individueel te tonen en om te roeren zodat je ook de viscositeit kan ontdekken.  Je kan ook heel duidelijk de sprankel in elke glittergel zien. 

Bekijk de GRATIS video

Step by Step

In deze mini step by step tutorial toont MONAI educator Linsey hoe je deze prachtige zachte marble desing maakt alsook de producten die ze hiervoor gebruikt.  Zo leer jij in no-time ook hoe je dit kan toepassen in jouw salon.

Bekijk de GRATIS step by step

Heeft deze blog je kunnen inspireren?  Deel hem gerust op je socials of tag ons in je creaties.  

Liefs,

Ruth

MONAI, Ruth van MONAI 23 april 2024
Deel deze post