Search
Follow us

GRATIS VERZENDING binnen België vanaf € 99 ex. BTW

Step by Step Nail Art - Ombre Fade Mix

Step by Step Tutorial

De 'Happy Vibes' lente collectie van Light Elegance geeft een instant gevoel van vreugde, frisheid en positiviteit!  Deze collectie geeft niet alleen energie maar werkt super inspirerend.  

Eén van de grootste troeven van deze collectie is de diversiteit aan kleuren en glitters; een mooie mix tussen levendige kleuren en dromerige glitters.  

MONAI Educator Linsey voelde de inspiratie opborrelen van zodra ze de collectie in handen nam en ging onmiddellijk aan de slag.  Ze creëerde een super coole mix tussen abstract en gradiënten (overgangen) afgewerkt met een folie detail.

Wil je graag deze step by step Nail Art Tutorial zien?  Klik op de link in de foto hieronder en bekijk de video op ons YouTube kanaal.  Vergeet ook geen duimpje te geven en een leuke comment als je meer van deze content wil zien.


Light Elegance is één van onze absolute top merken.  Het is Vegan, wordt niet getest op dieren én is Hema vrij.  De kwaliteit van Light Elegance is onevenaarbaar omdat dit merk echt 100% instaat voor eigen formulering en grondstoffen wat maakt dat zij volledige controle hebben over de productontwikkeling.

De Light Elegance Buttercreams zijn niet zomaar een kleurengel maar tegelijkertijd ook een Paint Gel.  De pigmentatie is ongelooflijk wat maakt dat deze kleuren zelfs in één dunne laag dekken.

Heb je ook de Light Elegance glittergels al gezien.  De schittering is echt uniek; er bestaan echt geen mooiere glittergels op de markt.

Heb je al deze mooie tinten en glitters liever in een soak-off formulering?  Kies dan voor de P+ Soak Off flesjes en je zal ook hier aangenaam verrast zijn door de pigmentatie.

Kortom, Light Elegance is echt een must-have must-try merk voor elke nagelstyliste, of je nu beginnend of gevorderd bent, de uitmuntende kwaliteit zal je werk alleen maar bevorderen.

Wij zijn alvast heel erg benieuwd naar jouw creaties.  Post je deze op je socials; vergeet ons dan zeker niet te taggen!


MONAI, Ruth van MONAI 7 april 2024
Deel deze post