.

VERLENGEN SJABLONEN  3u


Meer en betere houdbaarheid van de nagels kan je realiseren door te verlengen met sjablonen want tips zijn niet voor elke klant de juiste keuze.  Is deze techniek nieuw voor jou of worstel jij ook zo met sjablonen…dan is deze opleiding echt iets voor jou!

Tijdens deze les leer je het sjabloon volledig aan te passen op maat van de klant haar nagels zodat de nagels mooi en duurzaam zijn.  We leren je ook verlengen voor zowel een nieuwe set Color als een nieuwe set French manicure....want hierin zit wel degelijk een belangrijk verschil die de tijdsduur van je behandeling zal bepalen.

Verder leer je in deze opleiding een correcte opbouw van de nagel, alsook het navijlen komt aan bod. De nagels worden met een mooie naturel look afgewerkt.

Na deze opleiding kan jij die sjablonen te baas!PRIJS:  99 euro ex. BTW.
Deze prijs is inclusief  certificaat.


MEEBRENGEN : 
Vijlen, penselen en handschoenen.


OM DEEL TE NEMEN AAN DEZE OPLEIDING DIENT U MINIMAAL IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW-NUMMER OF EEN CERTIFICAAT NAILSTYLING/NAGELSTYLISTE.

 

INHOUD VAN DE OPLEIDING:

10.00u – 11.00u theorie & demonstratie 

11.00u – 13.00u praktijk 


MODEL :

U dient een model mee te brengen. Zorg dat één hand volledig vrij is van gel, gellak of acryl en kort is gevijld. Opgelet tijdens de opleiding ligt de focus op perfectie, er zal dus één hand afgewerkt worden.DOCENTE: Sarah Van Bastelaer


ANNULATIE :

Annulatie of verplaatsing enkel mogelijk onder de voorwaarden zoals beschreven in onze algemene voorwaarden. 
Opleiding zal pas doorgaan bij min. 2 inschrijvingen.

Door deze cursus aan te kopen verklaar ik mij akkoord met de Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden kan u hier raadplegen.