België: GRATIS verzending vanaf € 50 ex. BTW | Nederland: GRATIS verzending vanaf € 100 ex. BTW

TIME MANAGEMENT & CLASSIC FRENCH MANICURE  3u       

Heb je soms het gevoel dat je eindeloos lang over een behandeling doet en zoek je een manier om je tijd beter onder controle te krijgen.  Aan de hand van tijdsschema’s leren we je in deze opleiding hoe je aan Time Management van je behandeling doet.   Je leert meerdere nagels gelijktijdig opbouwen en ook het navijlen doen we volgens een specifiek patroon zodat je je snelheid snel leert verhogen.

Verder combineren we deze opleiding met een supermooie  French Manicure behandeling waarbij we je leren om op verschillende manieren je Smile Line te tekenen. Kies je voor een klassieke French Manicure of liever een uitdagende kleur, die keuze is aan jou! 


Na het volgen van deze opleiding beschik jij over alle informatie om je behandelingstijd volledig onder controle te krijgen en kan je een super strakke french manicure in je salon aanbieden.PRIJS:  99 euro ex. BTW.
Deze prijs is inclusief  certificaat.


MEEBRENGEN : 
Vijlen, penselen en handschoenen.


OM DEEL TE NEMEN AAN DEZE OPLEIDING DIENT U MINIMAAL IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW-NUMMER OF EEN CERTIFICAAT NAILSTYLING/NAGELSTYLISTE.

 

INHOUD VAN DE OPLEIDING:

10.00u – 11.00u theorie & demonstratie 

11.00u – 13.00u praktijk 


MODEL :

U dient een model mee te brengen. Zorg dat één hand een uitgroei heeft van minimum 3 weken.  Opgelet tijdens de opleiding ligt de focus op perfectie, er zal dus één hand afgewerkt worden.DOCENTE: Sarah Van Bastelaer


ANNULATIE :

Annulatie of verplaatsing enkel mogelijk onder de voorwaarden zoals beschreven in onze algemene voorwaarden. 
Opleiding zal pas doorgaan bij min. 2 inschrijvingen.

Door deze cursus aan te kopen verklaar ik mij akkoord met de Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden kan u hier raadplegen.

 • van 10.00u tot 13.00u
  OP206-2022.02
  € 119.00

  Niet op voorraad
 • van 10.00u tot 13.00u
  OP206-2022.04
  € 99.00 € 119.00
  17%

  Levering binnen 2 à 3 werkdagen