België: GRATIS verzending vanaf € 50 ex. BTW | Nederland: GRATIS verzending vanaf € 100 ex. BTW

VERLENGEN SJABLONEN & COLOR FRENCH MANICURE & COLORGEL APPLICATIE (3 in 1 class!) 3u        

10.00u – 11.00u theorie & demonstratie 

11.00u – 13.00u praktijk 


Meer en betere houdbaarheid van de nagels kan je realiseren door te verlengen met sjablonen want tips zijn niet voor elke klant de juiste aanpak.

In deze opleiding leer je het sjabloon volledig op maat van de klant haar nagels aan te passen.  We leren je ook verlengen voor zowel een nieuwe set Color als een nieuwe set French manicure....want hierin zit wel degelijk een belangrijk verschil.

Verder leer je in deze opleiding een klassieke kleurengel aanbrengen met als focus om deze zo dicht mogelijk tegen de nagelriem en zo egaal mogelijk te lakken


Prijs: € 119 ex. BTW € 99 ex. BTW

Educator: Sarah Van Bastelaer


MODEL : Voor deze opleiding dient u een model mee te brengen.  Zorg dat één hand volledig vrij is van gel, gellak of acryl en kort is gevijld.
Opgelet tijdens de opleiding ligt de focus op perfectie, er zal dus één hand afgewerkt worden.


VOORKENNIS:

Om te kunnen deelnemen aan deze opleiding dient u minimaal in het bezit te zijn van een BTW-nummer OF een certificaat Nailstyling/Nagelstyliste.


CERTIFICAAT :

Certificaat inbegrepen in lesgeld.


ANNULATIE : Annulatie of verplaatsing enkel mogelijk onder de voorwaarden zoals beschreven in onze algemene voorwaarden. 
Opleiding zal pas doorgaan bij min. 2 inschrijvingen.


Voor meer informatie mail naar opleiding@monai.be.

Door deze cursus aan te kopen verklaar ik mij akkoord met de Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden kan u hier raadplegen.