België: GRATIS verzending vanaf € 50 ex. BTW | Nederland: GRATIS verzending vanaf € 100 ex. BTW

ONE DROP MASTER (2 in 1 class!) 3u 

10.00u – 11.00u theorie & demonstratie 

11.00u – 13.00u praktijk 


In deze opleiding draait alles rond snelheid en dit doen we door de nagels op te bouwen met de  ‘One Drop Techniek’.  Deze techniek heeft als kunst om te kunnen opbouwen zonder dat je de nagel nog moet navijlen.  We leren je dus niet louter om je ‘skills’ te verrijken maar ook om je oog te trainen voor echt elk detail.

Bovendien leren we je in deze opleiding hoe je een kleurengel wel perfect gedekt krijgt in slechts één laag...want dit is absoluut mogelijk!  Met het juiste penseel en de juiste druk op de haartjes veranderd er al heel veel.

Na het volgen van deze opleiding en de toepassing van deze technieken kan je een bijwerking gemakkelijk in slechts één uur uitvoeren.  En een korte behandelingstijd is ruimte voor meer klanten op je agenda! Time is money...nietwaar? 


Prijs: € 119 ex. BTW €99 ex. BTW

Educator: Sarah Van Bastelaer

MODEL: u dient een model mee te brengen.   Zorg dat één hand een uitgroei heeft van minimum 3 weken waarvan deze al  vrijgemaakt is van eventuele kleur. Er worden geen verlengingen geplaats tijdens deze opleiding. Opgelet tijdens de opleiding ligt de focus op perfectie, er zal dus één hand afgewerkt worden.


VOORKENNIS :

Om te kunnen deelnemen aan deze opleiding dient u minimaal in het bezit te zijn van een BTW-nummer OF een certificaat Nailstyling/Nagelstyliste.


CERTIFICAAT : 

Certificaat inbegrepen in het lesgeld.


ANNULATIE :

Annulatie of verplaatsing enkel mogelijk onder de voorwaarden zoals beschreven in onze algemene voorwaarden. 
Opleiding zal pas doorgaan bij min. 2 inschrijvingen.


Voor meer informatie mail naar opleiding@monai.be.

Door deze cursus aan te kopen verklaar ik mij akkoord met de Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden kan u hier raadplegen.