België: GRATIS verzending vanaf € 50 ex. BTW | Nederland: GRATIS verzending vanaf € 100 ex. BTW

FREZEN & PERFECTE OPBOUW (2 in 1 class!) 3u

10.00u – 11.00u theorie & demonstratie 

11.00u – 13.00u praktijk 


In deze opleiding is het enige wat we met een handvijl doen: de contouren & de buffer.  Voor al het overige in deze behandelingen raak je geen vijl meer aan maar werk je echt enkel met een freestoestel, de juiste freesbits en de juiste technieken.  Hierdoor zal je ook veel sneller en efficiënter leren werken.

Daarnaast leren we echt alles over dé perfecte opbouw (Apex / Concave) en leer je bovendien ook hoe je na de opbouw van de nagel deze ook in model kan vijlen met je freestoestel. Ook dit gaat je werk sterk beïnvloeden en je nog sneller en zelfverzekerd doen werken.

Dé opleiding voor de nagelstyliste die het maximum uit haar freestoestel én kostbare tijd wil halen.


Prijs: € 119 ex. BTW € 99 ex. BTW

Educator: Sarah Van Bastelaer


MODEL : Voor deze opleiding heeft u een model nodig met een uitgroei van minimum 3 weken (geen verlengingen tijdens deze opleidingen).
Opgelet tijdens de opleiding ligt de focus op perfectie, er zal dus één hand afgewerkt worden.


VOORKENNIS : 

Om te kunnen deelnemen aan deze opleiding dient u minimaal in het bezit te zijn van een BTW-nummer OF een certificaat Nailstyling/Nagelstyliste.


CERTIFICAAT :

Certificaat inbegrepen in het lesgeld.


ANNULATIE : Annulatie of verplaatsing enkel mogelijk onder de voorwaarden zoals beschreven in onze algemene voorwaarden. Opleiding zal pas doorgaan bij min. 2 inschrijvingen.

Voor meer informatie mail naar opleiding@monai.be.


Door deze cursus aan te kopen verklaar ik mij akkoord met de Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden kan u hier raadplegen.