België: GRATIS verzending vanaf € 50 ex. BTW | Nederland: GRATIS verzending vanaf € 100 ex. BTW

ONLINE OPLEIDING : Russian Manicure vs Gellak

Vind jouw cliënteel ook dat ze snel een uitgroei hebben? Wel, de Russian Manicure biedt hier een oplossing voor…

Een goede manicure of het plaatsen van een perfecte kunstnagel begint bij de voorbereiding van de nagel. De Russian Manicure (ook wel de E-File Manicure genoemd) is een behandeling die ervoor zorgt dat je het maximale uit deze voorbereiding kan halen dmv het gebruik van verschillende freesbitjes en technieken.

De nagelriem wordt zodanig voorbereid dat alle overtollige 'huid' volledig verwijderd kan worden zodat de nagelriemen er zeer strak uitzien. In deze opleiding leren we je bovendien hoe je met Gelpolish perfect en superdicht tot aan de nagelriemen kan werken.   

Zo ga je meer de look krijgen dat je kleur van 'onder' de nagelriem komt ipv vlak voor de nagelriem ligt waardoor de ‘uitgroei’ minder snel zichtbaar zal zijn.

Perfect- Picture Nails!


Wat moet je doen?

  • Koop deze les via onze website
  • De eerstvolgende werkdag ontvangt u een VIP-toegangscode waarmee u deze video kan bekijken
  • Maak een account aan op Vimeo: www.vimeo.com.  Dit is heel eenvoudig, enkel je naam en email is voldoende. 
  • Van zodra je, via mail*, van ons je VIP-toegangscode en de link naar de opleiding hebt ontvangen volg je dit: stappenplan
    *Check zeker je SPAMbox !


PRIJS ONLINE OPLEIDING: 39,95 euro ex. BTW.

DOCENTE: Sarah Van Bastelaer

MATERIALEN: Weet jij graag met welke materialen er gewerk zal worden tijdens deze opleiding? Check de materiaallijst hier .

CERTIFICAAT: Beschikt u over een ondernemingsnummer of basiscertificaat en wenst u een certificaat van deze live opleiding? Vraag deze dan aan via opleiding@monai.be .


Deze video duurt 43 minuten. U kan deze opleiding 3 maanden bekijken , ingaand vanaf het moment dat u uw VIP-toegangscode gebruikt.


Voor meer informatie mail naar opleiding@monai.be .