België: GRATIS verzending vanaf € 50 ex. BTW | Nederland: GRATIS verzending vanaf € 100 ex. BTW

ONE DROP MASTER  3u       

In deze opleiding draait alles rond snelheid en dit doen we door de nagels op te bouwen met de  ‘One Drop Techniek’.  Deze techniek is ontwikkeld om je de nagels te leren opbouwen zonder dat je deze nog moet navijlen.  We leren je dus niet louter om je ‘skills’ te verrijken maar ook om je oog te trainen voor echt elk detail. Verder bespreken we ook alle 'valkuilen' van deze techniek, vermits kleurapplicatie elk kleinste detail uitvergroot. 

Bovendien leren we je tijdens deze opleiding hoe je een kleurengel perfect gedekt krijgt in slechts één laag...want dit is absoluut mogelijk!  Met het juiste penseel en de juiste druk op de haartjes veranderd er al heel veel en krijg je zelfs de lichtste kleuren perfect gelakt.

Na het volgen van deze opleiding en de toepassing van deze technieken kan je deze behandeling gemakkelijk in slechts één uur uitvoeren.  En een korte behandelingstijd is ruimte voor meer klanten op je agenda! Time is money...nietwaar?PRIJS:  99 euro ex. BTW.
Deze prijs is inclusief  certificaat.


MEEBRENGEN : 
Vijlen, penselen en handschoenen.


OM DEEL TE NEMEN AAN DEZE OPLEIDING DIENT U MINIMAAL IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW-NUMMER OF EEN CERTIFICAAT NAILSTYLING/NAGELSTYLISTE.

 

INHOUD VAN DE OPLEIDING:

10.00u – 11.00u theorie & demonstratie 

11.00u – 13.00u praktijk 


MODEL :

U dient een model mee te brengen. Zorg dat één hand een uitgroei heeft van minimum 3 weken waarvan deze al is vrijgemaakt van eventuele kleur. Er worden geen verlengenen geplaatst tijdens deze opleiding. Opgelet tijdens de opleiding ligt de focus op perfectie, er zal dus één hand afgewerkt worden.DOCENTE: Sarah Van Bastelaer


ANNULATIE :

Annulatie of verplaatsing enkel mogelijk onder de voorwaarden zoals beschreven in onze algemene voorwaarden. 
Opleiding zal pas doorgaan bij min. 2 inschrijvingen.

Door deze cursus aan te kopen verklaar ik mij akkoord met de Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden kan u hier raadplegen.