.

Akzéntz is een Canadees merk dat pure luxe uitstraalt en dit terwijl het volledig Vegan en Animal Cruelty Free is.  

Dit merk heeft haar chemie in eigen handen en is gespecialiseerd in geavanceerde productontwikkelingen.  Als doel willen zij de Nagelstylist(e) voorzien van producten om te ondersteunen en doen uitblinken in de professionele schoonheidinsustrie.  

Zij hebben een uiterst kwalitatief Hard Gel gamma 'Pro Formance' maar ook een mooi assortiment kleuren- en glittergels die bovendien afweekbaar zijn en dus ook in een gellakbehandeling kunnen gebruikt worden.

Het Belgische merk D'Or Nails is zeker niet de grootste maar wel een vaste waarde in zeer veel nagelstudio's.  Met meer dan 300 verschillende kleuren- en glittergels, die bovendien zeer gemakkelijk leggen, bent u verzekerd dat u iets zal vinden naar uw smaak.

Een leuk detail is dat alle kleurengel een eigen meisjesnaam hebben.  Hebt u uw naam al gevonden?

Neem zeker eens een kijkje in het D'Or Nails gamma want zij hebben ook zeer kwalitatieve bouwgels, waaronder hun bekende Babyboom gel. 

 

Imperium Henna is een hennakleuring voor de wenkbrauwen die ontwikkeld is door experts en enkel te gebruiken is door professionals.   

Imperium Henna bevat PPD waardoor het niet 100% natuurlijk is, zoals alle Henna die voor wenkbrauwen gebruikt worden. 

Imperium Henna is bovendien Animal Cruelty Free en Vegan.  Alle Imperium henna-producten zijn vrij van parabenen, siliconen en sulfaten! 

Door haar speciale formulering heeft Imperium Henna veel kortere inwerktijden (8 tot 12 minuten) dan andere henna merken. 

InLei® is een Italiaans merk van topkwaliteit op het gebied van wimper- en wenkbrauwverzorging. 

De LashFiller is een wimperlifting met speciaal ontwikkelde Filler waarbij de natuurlijke wimpers dikker en gekrulder zullen worden dan bij een traditionele wimperlifting.  InLei is het énige merk op de markt dat - dankzij bewezen klinische studies - kan aantonen dat de diameter van de wimperharen met 24% toeneemt (na maximaal 3 behandelingen) en de krul van de wimpers met 31% (in 1 behandeling).

De BrowBomber zorgt ervoor dat onhandelbare wenkbrauwen kunnen gecorrigeerd worden of fijne wenkbrauwen voller gemaakt kunnen worden.


 

ItalWax is een Italiaans merk dat professionele harsen voor ontharingen aanbiedt.  Alle ItalWax harsen hebben een hoge adhesiteit (het vermogen om zich stevig aan de haren te hechten), waardoor de ontharingsprocedure het meest effectief, snel veilig en relatief pijnloos verloopt.

ItalWax biedt een zeer ruime keuze aan zowel striphars, filmhars en suikerhars al dan niet in harspatronen, parels of wax in blikken.

Verder hebben zij zowel natuurlijke harsen alsook synthetische harsen ontwikkeld die anti-allergisch zijn.  

Dit uitgebreid assortiment is een verrijking voor elk beautysalon.

Bij dit Amerikaanse familiebedrijf hebben ze hun eigen chemie in handen.  Light Elegance is dé referentie op de markt als het aankomt op onderzoek en ontwikkeling van producten die het werk van de Nagelstylist(e) zullen vergemakkelijken. 

Dit merk is Vegan, Animal Cruelty Free en 9-Hema Free!

Een topassortiment gevuld met diverse bouwgels, colorgels en hun geweldig bekende glittergels.  Er bestaan geen mooiere glittergels als die van Light Elegance.

Op zoek naar de laatste nieuwigheden, neem dan zeker eens een kijkje in dit prachtige gamma.

 

Luxio is een onderdeel van het bekende Canadese merk Akzéntz maar inmiddels internationaal zo populair geworden dat de naam nu op zichzelf staat. 

Niet verwonderlijk want de kwaliteit van de soak off kleuren is echt ongezien.  Omdit dat merk onder is van Akzéntz is het uiteraard ook Vegan en Animal Cruelty Free.

Heb je instagram?  Dit merk gebruikt een originele methode om internationaal hun kleuren tentoon te stellen.  Wat moet je doen?

Simpel!  Gebruik de hastag met de naam luxio en een underscore gevolgd door de kleur: #luxio_virtue en je zal verbaasd zijn om te zien hoeveel Nagelstylist(e)s hiermee internationaal werken.

Nail:Code is een oerdegelijk Duits merk dat haar bekendbaarheid vooral dankt aan het uitgebreid en zeer kwalitatief gamma.  Met bijna 500 kleurengels in hun gamma maakt hun blijvende innovatie deel uit van het DNA van Nail:Code.

De eenvoud waarmee deze kleuren lakken is iets waar menig Nagelstylist(e) over spreekt.

Naast dit waanzinnig assortiment kleurengels hebben zij ook een zeer uitgebreide waaier aan Cat-Eye gels. 

Verder zijn zij een vaste waarde als aan aankomt op basisproducten zoals Rubberbase gels, glansgels, buildergels,...

 

Moyra is hét merk voor Nail Art en alles wat met Nail Art Stamping te maken heeft.  Dit merk, met haar roots in Hongarije, heeft echt alles wat u nodig heeft om uw creativiteit naar boven te halen.  

Glitterpoeders, pigmentpoeders, flakes, stickers, stempelplaten, stempellakken,....u noemt het en Moyra heeft het.

Bovendien heeft dit merk ook stempelgel waardoor u niet meer overhaast te werk moet.  Deze stempelgel droogt namelijk niet aan de lucht maar in uw UV/LED lamp.