.

NAIL SHAPES & SNELLE TIP APPLICATIE 5u          


Een opleiding BOORDEVOL informatie want we leren je maar liefst 5 verschillende vormen tot in de perfectie uitvoeren:  Almond, Oval, Squoval, Square & Round.

In deze opleiding werken we met verschillende soorten tips, maar al deze vijltechnieken kan je natuurlijk ook toepassen als je in je salon gewend bent om met sjablonen te werken!

Je leert hoe je razendsnel én gemakkelijk je tips kiest en kleeft, ook het inblenden mag uiteraard niet ontbreken. Een correct ingeblende tip zorgt voor een dun en natuurlijk eindresultaat. Dit is een echte opwaarderingscursus voor de tips, na deze opleiding ga je een echte tipliefhebber zijn. 

Waarom is deze opleiding zo belangrijk?  Als professionele nagelstyliste is het aan ons om onze klant te begeleiden met het maken van de juiste vormkeuze.  De juiste vorm zal er namelijk voor zorgen dat de vingers en nagels er smal en elegant zullen uitzien. 

Elke vorm zorgt voor een ander effect. Dit leren ‘zien’ is dus ontzettend belangrijk en vraagt enige training.  Ook dit zal aan bod komen tijdens de opleiding.
PRIJS:  119 euro ex. BTW.
Deze prijs is inclusief  certificaat en handleiding.

 

MEEBRENGEN : 
Vijlen, penselen en handschoenen.

 

OM DEEL TE NEMEN AAN DEZE OPLEIDING DIENT U MINIMAAL IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW-NUMMER OF EEN CERTIFICAAT NAILSTYLING/NAGELSTYLISTE.

 

INHOUD VAN DE OPLEIDING:

09.30u – 10.30u theorie & demonstratie 

10.30u – 13.00u praktijk 


MODEL :

U dient een model mee te brengen. Zorg dat één hand volledig vrij is van gel, gellak of acryl en kort zijn gevijld.

Opgelet tijdens de opleiding ligt de focus op perfectie van de nagelvormen, hierdoor zal uw model met 5 verschillende nagelvormen naar huis gaan.
Nagels worden met natural look afgewerkt ,zonder kleurapplicatie.DOCENTE: Sarah Van Bastelaer


ANNULATIE :

Annulatie of verplaatsing enkel mogelijk onder de voorwaarden zoals beschreven in onze algemene voorwaarden. 
Opleiding zal pas doorgaan bij min. 2 inschrijvingen.


Voor meer informatie mail naar opleiding@monai.be.

Door deze cursus aan te kopen verklaar ik mij akkoord met de Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden kan u hier raadplegen.