België: GRATIS verzending vanaf € 50 ex. BTW | Nederland: GRATIS verzending vanaf € 100 ex. BTW

LIVE TECHNIEK OPLEIDING : Rubberbase (NNT) & Intens Russian Manicure

Tijdens deze LIVE opleiding tonen we je hoe je dé perfecte nagelriemen kan creëren. Dankzij deze techniek zal je nog strakker kunnen werken
en jouw klant gelukkig maken met als resultaat net dat tikkeltje meer.

De Natural Nail Treatment is ideaal om een snelle, elegante, natuurlijke look te creëren.

De volledige voorbereiding van de natuurlijke nagels en nagelriemen wordt uitgevoerd met een cuticle pusher, cuticle nipper en diverse freesbitjes; dit steeds met extra aandacht voor de gezondheid van de natuurlijke nagel- en riemen.  Daarna leer je een Rubberbase (Natural Nail Treatment) behandeling uitvoeren met een ‘Builder in A Bottle’ techniek.

De verdere focus in deze opleiding ligt op een zo perfect mogelijke opbouw zonder te moeten navijlen.   Maar we leren je natuurlijk ook na te vijlen om eventuele foutjes of oneffenheden weg te werken.  Afwerken doen we met een Ultra Naturel effect om die Natural Nail Treatment te optimaliseren.

Een absolute TOP set waar elke klant verliefd op zal zijn!


Wat moet je doen?

  • Koop deze les via onze website.
  • Mail ons je facebook profiel samen met je ordernummer naar opleiding@monai.be.
  • Stuur 'Gladys Monai Opleidingen' via Facebook een vriendschapsverzoek..
  • Wij voegen je toe aan aan een geheime Facebook groep waar je de les kan volgen.

U kan ook steeds vragen stellen tijdens deze LIVE opleiding, onze educators zullen uw vraag beantwoorden tijdens de LIVE opleiding. Kan u er niet bijzijn? Dan kan u alsook achteraf in de groep vragen stellen en zullen onze educators uw vragen achteraf beantwoorden. 

LET WEL: het bekijken van het filmpje doet u door op de afbeelding van het filmpje te klikken of tikken (na afloop van opleiding) of door LIVE deel te nemen.  Er mag geen video party gestart worden.


PRIJS ONLINE OPLEIDING: 99 euro ex. BTW.

DOCENTE: Sarah Van Bastelaer

CERTIFICAAT: Beschikt u over een ondernemingsnummer of basiscertificaat en wenst u een certificaat van deze live opleiding? Vraag deze dan aan via opleiding@monai.be .


Voor meer informatie mail naar opleiding@monai.be .