België: GRATIS verzending vanaf € 50 ex. BTW | Nederland: GRATIS verzending vanaf € 100 ex. BTW

INTENS RUSSIAN MANICURE & RUBBERBASE 3u 


In deze opleiding gaan we echt voor die ‘picture perfect cuticles & nails’.  De volledige voorbereiding van de natuurlijke nagels en nagelriemen wordt uitsluitend uitgevoerd met een cuticle pusher, cuticle nipper en diverse freesbitjes; dit steeds met extra aandacht voor de gezondheid van de natuurlijke nagel.  Daarna leer je een Rubberbase (Natural Nail Treatment) behandeling uitvoeren met een ‘Builder in A Bottle’.

De verdere focus in deze opleiding ligt op een zo perfect mogelijke opbouw zonder te moeten navijlen.   Maar we leren je natuurlijk ook na te vijlen om eventuele foutjes of oneffenheden weg te werken.  Afwerken doen we met een Ultra Naturel effect om die Natural Nail Treatment te optimaliseren.

Een absolute TOP set waar elke klant verliefd op zal zijn!PRIJS:  99 euro ex. BTW.
Deze prijs is inclusief  certificaat.


MEEBRENGEN : 
Vijlen, penselen en handschoenen.


OM DEEL TE NEMEN AAN DEZE OPLEIDING DIENT U MINIMAAL IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW-NUMMER OF EEN CERTIFICAAT NAILSTYLING/NAGELSTYLISTE.

 

INHOUD VAN DE OPLEIDING:

10.00u – 11.00u theorie & demonstratie 

11.00u – 13.00u praktijk 


MODEL :

U dient een model mee te brengen. Zorg dat één hand volledig vrij is van gel, gellak of acryl en kort is gevijld. Opgelet tijdens de opleiding ligt de focus op perfectie, er zal dus één hand afgewerkt worden.DOCENTE: Sarah Van Bastelaer


ANNULATIE :

Annulatie of verplaatsing enkel mogelijk onder de voorwaarden zoals beschreven in onze algemene voorwaarden. 
Opleiding zal pas doorgaan bij min. 2 inschrijvingen.

Door deze cursus aan te kopen verklaar ik mij akkoord met de Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden kan u hier raadplegen.