.

RUSSIAN MANICURE & PERFECT GEL POLISH APPLICATIE 3u 

In deze opleiding leer je de volledige voorbereiding van de nagelriemen uit te voeren met behulp van een cuticle pusher, cuticle nipper en diverse freesbitjes.  Deze Salon Russian Manicure voorbereiding zorgt voor strakke nagelriemen en dit in een tijdsspanne die voor elk salon winstgevend is.

Bovendien concentreren we ons tijdens deze opleiding op dé Perfect Gel Polish Applicatie.  Elke stap van deze behandeling wordt tot in detail uitgelegd, gedemonstreerd en uitgevoerd.  We tonen je hoe je een nagel kan verstevigen, bijvoorbeeld met de Light Elegance JimmyGel of Luxio Build, en hierbij mag je gebruik maken van al onze producten.  Deze versteviging zal ervoor zorgen dat de nagels nog duurzamer zullen zijn dan de klassieke gellak.

Na deze opleiding maak je al je klanten ongetwijfeld heel gelukkig!PRIJS:  99 euro ex. BTW.
Deze prijs is inclusief  certificaat.


MEEBRENGEN : 
Vijlen, penselen en handschoenen.


OM DEEL TE NEMEN AAN DEZE OPLEIDING DIENT U MINIMAAL IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW-NUMMER OF EEN CERTIFICAAT NAILSTYLING/NAGELSTYLISTE.

 

INHOUD VAN DE OPLEIDING:

10.00u – 11.00u theorie & demonstratie 

11.00u – 13.00u praktijk 


MODEL :

U dient een model mee te brengen.  Zorg dat beide handen volledig vrij zijn van gel, gellak of acryl en kort gevijld zijn.
DOCENTE: Sarah Van Bastelaer


ANNULATIE :

Annulatie of verplaatsing enkel mogelijk onder de voorwaarden zoals beschreven in onze algemene voorwaarden. 
Opleiding zal pas doorgaan bij min. 2 inschrijvingen.

Door deze cursus aan te kopen verklaar ik mij akkoord met de Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden kan u hier raadplegen.