België: GRATIS verzending vanaf € 50 ex. BTW | Nederland: GRATIS verzending vanaf € 100 ex. BTW

EASY RUSSIAN MANICURE & PERFECT GEL POLISH APPLICATIE (2 in 1 class!) 3u 

In deze opleiding leer je de volledige voorbereiding van de nagelriemen uit te voeren met een cuticle pusher, freesbitjes en een cuticle nipper.  Deze Salon Russian Manicure voorbereiding zorgt voor strakke nagelriemen en dit in een tijdsspanne die voor elk salon winstgevend is. 

Verder leer je in deze opleiding een Perfect Gel Polish Applicatie.  Elke stap van deze behandeling wordt tot in detail uitgelegd én uitgevoerd.  Bovendien leer je ook verstevigen met bv. Light Elegance JimmyGel of Luxio Build voor een stevige natuurlijke nagel die wekenlang mooi blijft.

Na deze opleiding maak je al je klanten ongetwijfeld heel gelukkig!PRIJS:  99 euro ex. BTW.
Deze prijs is inclusief  certificaat.


MEEBRENGEN : 
Vijlen, penselen en handschoenen.


OM DEEL TE NEMEN AAN DEZE OPLEIDING DIENT U MINIMAAL IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW-NUMMER OF EEN CERTIFICAAT NAILSTYLING/NAGELSTYLISTE.

 

INHOUD VAN DE OPLEIDING:

10.00u – 11.00u theorie & demonstratie 

11.00u – 13.00u praktijk 


MODEL :

U dient een model mee te brengen. Zorg dat één hand volledig vrij is van gel, gellak of acryl en kort is gevijld. Opgelet tijdens de opleiding ligt de focus op perfectie, er zal dus één hand afgewerkt worden.DOCENTE: Sarah Van Bastelaer


ANNULATIE :

Annulatie of verplaatsing enkel mogelijk onder de voorwaarden zoals beschreven in onze algemene voorwaarden. 
Opleiding zal pas doorgaan bij min. 2 inschrijvingen.

Door deze cursus aan te kopen verklaar ik mij akkoord met de Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden kan u hier raadplegen.