België: GRATIS verzending vanaf € 50 ex. BTW | Nederland: GRATIS verzending vanaf € 100 ex. BTW

INLEI® LASH FILLER: wat doet het én hoe werkt het juist?

 
Jullie vragen ernaar...en wij zorgen ervoor!  Hier alle nuttige informatie over de InLei® Lash Filler behandeling met ondermeer het stappenplan én de inwerktijden. 
 

 

 

Waarom InLei® kiezen?

  

Laten we eerst en vooral beginnen met jullie te vertellen WAAROM je zou kiezen voor dit fantastische merk. 

 

 • Wel...het is het énigste merk op de markt dat - dankzij de beste grondstoffen en ingrediënten - bewezen resultaat garandeert en dit dankzij klinische studies uitgevoerd in de Universiteit van Milaan.  
 • Dit merk krult én voedt de wimpers waardoor ze mooier, gezonder en glanzender zullen worden.  De krul van de wimper vergroot met 31% in slechts 1 behandeling. Bovendien neemt het volume (dikte) van de wimperhaartjes toe met gemiddeld 24% van de diameter en dit in slechts 3 behandelingen.  
 • Je klant voelt zich erg mooi en zelfzeker met dit prachtige resultaat. Mascara aanbrengen is niet meer nodig maar mag natuurlijk altijd om die volle wimpers nog extra in de kijker te zetten. De InLei® Frida Mascara is een mooie aanvulling mocht je klant voor mascara opteren.  Deze bevat Keratix wat de wimperhaartjes extra zal voeden en verstevigen.
 • Bovendien wordt dit fantastische merk van begin tot einde volledig geproduceerd in Italië volledig conform de Europese normen.  Dit maakt dat het zeer veilig is om te gebruiken.
 • En misschien ook niet onbelangrijk...de feedback die we krijgen van lashstylistes die overschakelen naar InLei® is overweldigend!  Meer hierover lees je onderaan in deze blog.

 

 

Maar laten we eerst even de behandeling stap voor stap overlopen:

 

 

1. Evalueer goed de ogen en wimpers van je klant zodat je de juiste wimperkruller (ook wel rod of schildje genoemd) kiest alsook de correcte inwerktijden.  Op het moment dat je start met deze behandeling moeten de ogen en huid rondom de ogen gezond zijn, zonder enige irritatie.  Ze moeten tevens make-up vrij zijn.  Gebruik InLei® MOUSSE DELICATE MAKE-UP REMOVER om de wimpers en oogleden goed te reinigen.

 

2. Om de wimpers en oogleden te ontvetten en in diepte te reinigen gebruik je in de volgende stap de InLei® SALINE PRE-TREATMENT.

 

3. Met behulp van een zelfklevende PATCH (pad onder de ogen) worden de onderste wimperhaartjes afgedekt en wordt de huid beschermd.  Je kan ook kiezen voor de siliconen PATCHES ; deze zijn afwasbaar en ontsmetbaar.

 

4. Met de InLei® FIXING GEL worden de wimperkrullers op beide ogen op het bovenste ooglid geplaatst (met het oog gesloten). Om de juiste wimperkruller te kiezen, is het belangrijk dat de wimpers van de klant meer dan de helft van de bolling van de wimperkruller innemen. Opgelet: Ze mogen ook niet volledig over de bolling van de wimperkruller heen gaan. Dit zou namelijk resulteren in een 'knakje' van de wimperpuntjes.

De InLei® wimperkrullers met nummering 1 op de verpakking zijn geschikt voor het verkrijgen van een meer natuurlijke krul, aangezien ze de wimperhaartjes direct vanaf de wortel liften. De InLei® wimperkrullers zonder het cijfer 1 op het doosje geven een 'dolly-look' of ook wel "poppenoogjes' genoemd.  Dit omdat ze de wimperhaartjes meer gaan optillen vanaf het midden van de wimpers tot aan de wimperpunt. 

U kan ook kiezen voor de InLei® LAMICA GEL om de wimperkrullers aan te brengen. Deze heeft een iets tragere droogtijd.

 

5. De wimpers worden gelift en op de wimperkruller gepositioneerd met behulp van de InLei® FIXING GEL of de LAMICA GEL en met behulp van de FILLERING TOOL en de HELPERZorg dat de wimperhaartjes verticaal naar boven worden geplaatst.

Wat is het verschil tussen de FIXING GEL en de LAMICA GEL?  De LaMica Gel is zachter en flexibeler en heeft een wat tragere droogtijd daar waar de Fixing Gel wat voller is en zelfs de meest stugge wimperhaartjes op de wimperkruller krijgen.

Wat is het verschil tussen de HELPER en de HELPER 2.0? De klassieke HELPER heeft 14 tandjes en de HELPER 2.0 heeft 18 tandjes wat maakt dat deze laatste uiterst geschikt is voor zeer fijne wimperhaartjes.  De klassieke HELPER gebruik je bij normale tot vollere wimperhaartjes.  

 

 

6. De InLei® FORM 1 formule plaats je met behulp van een penseel tot 1,5 - 2 mm van de wortel in een fijne lijn overheen de wimpers zonder de puntjes van de wimperhaartjes te raken.

De inwerktijd is afhankelijk van de toestand en dikte van de natuurlijke wimpers.   

 • Fijne wimpers: 6-8 minuten.
 • Gemiddelde wimpers: 8-10 minuten.
 • Dikke wimpers: 10-12 min.  

Na de gekozen inwerktijd verwijder je FORM 1 met een droog wattenstaafje ZONDER de puntjes van de wimperhaartjes te raken.

FORM 1 is beschikbaar in een flesje van 4ml wat ongeveer 35 behandelingen zijn.  Ook is FORM 1 beschikbaar in zakjes.

 

 

 

 

7. Breng nu met een penseel de InLei® FIX 2 aan volgens dezelfde procedure als de vorige stap.  

De inwerktijd is de helft van de gekozen tijd bij FORM 1 plus 1 minuut EXTRA.

Na de  inwerktijd verwijder je FIX 2 met een droog wattenstaafje.

FIX 2 is beschikbaar in een flesje van 4ml wat ongeveer 35 behandelingen zijn.  Ook is FIX 2 beschikbaar in zakjes.

 

 

 

 

8. Terwijl FIX 2 aan het inwerken is kan u de de InLei kleuring al voorbereiden door de InLei® TINTING en de DEVELOPER CREAM 1.5% 5 VOL te mengen in een 1:1 verhouding en deze enkele minuten te laten rusten.

Na het verwijderen van FIX 2 wordt de kleur op de wimpers aangebracht.  De inwerktijd is dezelfde als die van FORM 1.

Je brengt de kleuring aan met een penseel; eerst in een dunne laag en daarna voeg je meer kleuring toe om alle wimperhaartjes goed te bedekken tot aan de punt.  

Na de inwerktijd verwijder je de kleurstof volledig met behulp van droge wattenschijfjes en wattenstaafjes.  Zorg ervoor dat echt alle kleuring zo goed als verwijderd is alvorens de volgende stap aan te brengen.

9. Breng nu de InLei® FILLER 3 aan . Met behulp van een penseel of SOFTIES wordt het product ingewerkt.  Je blijft de FILLER 3 inmasseren en zelfs wanneer wimperhaartjes loskomen van de wimperkruller ga je ze terug op de wimperkruller aanduwen.  Blijf dit gedurende enkele minuten herhalen om het product zoveel mogelijk te laten intrekken en te laten opnemen in de wimperhaartjes. 

Met behulp van een bevochtigd wattenstaafje ga je de wimperkruller en de restanten FIXING GEL van de oogleden verwijderen.

Nadien ga je met de F-BRUSH de wimperhaartjes zorgvuldig kammen van de wortel tot aan de puntjes om zodoende alle lijmresten en verfresten te verwijderen.

FILLER 3 is beschikbaar in een flesje van 4ml waarmee je ongeveer 25 behandelingen kan uitvoeren.  Ook is FILLER 3 1 beschikbaar in zakjes.

.

GOED OM WETEN:

 

 • De totale duur van de gehele behandeling, inclusief de kleuring, bedraagt ongeveer 1 uur tot 1u en 20 minuten.  
 • We kunnen er niet genoeg op hameren....hanteer de juiste prijs!!!  Deze behandeling is exclusief omwille van de technologie, de klinische studies én de excellente grondstoffen die gebruikt worden.  Bovendien zijn de producten ook niet goedkoop.  Wil je deze behandeling rendabel en exclusief behouden; zorg dat dat je minimaal  70 euro per behandeling aanrekent.  
 • In deze BLOG hebben we jullie nu de stappen uitgelegd voor deze behandeling maar weet dat er nog zoveel meer bij komt kijken dan enkel deze stapjes.  Elk oog en elk haartje is uniek en om de juiste anatomie te kennen én de chemie van de producten is het raadszaam om onze InLei® LASH FILLER OPLEIDING te volgen.  Na het volgen van deze opleiding maak jij echt het verschil en kan je als PROFESSIONAL aan de slag.

.

HET RESULTAAT:

 

Het resultaat houdt ongeveer 6 tot 8 weken, al is dit afhankelijk van persoon tot persoon want bij sommige is het resultaat langer heel mooi zichtbaar.  Onthoud dat de grotere effectiviteit van de Filler te wijten is aan het cumulatieve effect (herhaling).  Om het maximale effect te bekomen dien je de Lash Filler behandeling 3 opeenvolgende keren uit te voeren met ongeveer 6 weken tussen elke behandeling.  Daarna is het raadzaam om de behandeling telkens na 8 tot 12 weken te blijven herhalen als de klant het resultaat wenst te behouden.

 

WERK JE MET EEN ANDER MERK?

Dan loont het zeker de moeite om de InLei® producten uit te proberen.  Diegene die het al gedaan hebben zijn laaiend enthousiast!

Zo hebben we ondermeer volgende bemerkingen en reviews gekregen:

 • Het resultaat is zo opmerkelijk veel intenser dan met mijn ander merk.
 • Mijn klanten zeggen dat deze behandeling veel zachter aanvoelt.  
 • Het prikt minder en de ogen zien na de behandeling ook niet rood.
 • Whauww!  Wat een TOP MERK!  Ik wil niets anders meer!
 • Ik heb nog geen seconde spijt dat ik mijn vorige producten in de vuilbak heb gesmeten en ben overgestapt naar InLei®.

 

TROUWENS...binnenkort kan je als Professional ook bij ons terecht voor de InLei® Switch Workshop!

Stay tuned!

 

 

 • Lash Filler Kit
  IN160
  € 182.82

  Levering binnen 2 à 3 werkdagen
 • Form 1 - 4ml
  IN100
  € 19.65

  Levering binnen 2 à 3 werkdagen
 • Fix 2 - 4ml
  IN101
  € 19.65

  Levering binnen 2 à 3 werkdagen
 • Filler 3 - 4ml
  IN102
  € 32.76

  Levering binnen 2 à 3 werkdagen
 • Saline Pre Treatment 100ml
  IN018
  € 7.35

  Levering binnen 2 à 3 werkdagen
 • F-Brush 12pcs
  IN319
  € 12.25

  Levering binnen 2 à 3 werkdagen